Mediawijsheid

In deze week van de mediawijsheid wordt er op verschillende manieren aandacht besteed aan het goed om leren gaan met de digitale wereld.
Een livecast voor ouders met Marije Lagendijk met praktische tips en een mooi boekje voor alle scholen van “Maki en zijn mobieltje” zijn door het ABC Kattenbroek georganiseerd en verstrekt.
In de klassen wordt met Kwink (voor sociaal emotioneel leren) en Nieuwsbegrip (begrijpend lezen) aandacht besteed aan verschillende vormen van mediawijsheid.

Kan een afbeelding zijn van de tekst 'Nick Blaser Martine Goudappel Mediawijs MAKI EN ZIJN MOBIELTJE Argusoog SE 1. Stop! 2. Bedenk wat erbij voelt! 3. Kijk of het klopt! Argusoog FACT JWSBEGR!P JE DEELT FAKE Wat denk jij? Kun zelf fake news herkennen? deelt ao iets fo keer na voor je sociale Katten aakt ale vriendin twee dof ofvrie Denk s len leukv overheid. gestart'
Media
  • 254710274_2966975563556734_7176555956054512577_n

Inschrijven

Geef hieronder uw gegevens op om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.
De Dubbelster, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

OBS De Dubbelster
Weergang 2
3823 BV  AMERSFOORT
Telefoon 033 - 4563757


Plan route

Volg ons

Wij zijn actief op Facebook, Instagram en Twitter. Hier posten we regelmatig berichten over de activiteiten op school. 


Stichting

OBS de Dubbelster  is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl 


Lees verder