Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
OPEN DAG - vrijdag 8 maart 2024
28 februari 2024
U bent van harte welkom bij De Dubbelster op onze open dag vrijdag 8 maart 2024 van 09.00 - 12.00 uur
Lees meer
Dag van de leraar
05 oktober 2023
De Dag van de Leraar, ook Dag van de Leerkracht(en) genoemd, is een speciale dag om waardering voor onderwijzers en leraren te tonen. De dag wordt gevierd in ruim 90 landen wereldwijd.
Lees meer
LAT verkiezing
04 oktober 2023
Gisteren hebben de kandidaten voor het nieuwe LAT hun plannen met ons gedeeld. Vervolgens hebben de leerlingen van groep 4 t/m 8 mogen stemmen.
Lees meer
Kinderbestuur Meerkring
20 september 2023
Vandaag waren we samen met andere scholen aanwezig bij de aftrap van de pilot leerlingparticipatie.
Lees meer
World Clean Up day 2023
13 september 2023
De Dubbelster is natuurlijk niet de enige school in het mooie Kattenbroek. Samen met de andere basisscholen in de wijk doen we jaarlijks mee met de World Clean Up Day, georganiseerd door ABC Amersfoort.
Lees meer
VVTO-keurmerk
28 maart 2023
Onze school heeft een verlenging van 4 jaar ontvangen van het Vvto-keurmerk. Als ENIGE school in Amersfoort mogen wij deze titel dragen.
Lees meer
Binnenkijken in de basisschool
02 maart 2023
Op vrijdag 10 maart van 9.00 tot 12.00 uur houden Amersfoortse basisscholen open dag! Komt u ook een kijkje nemen op de Dubbelster?!
#dubbelster #dubbelster #samen #ontdekken #ontwikkelen #vertrouwen #opendag #basisschool #kijkjenemen #kijkjenemenindeklas #kijkjenemenopschool
Lees meer
Carnaval
20 februari 2023
Op deze carnavalsmaandag een kleine impressie van de festiviteiten van onze carnavalsviering. In polonaise met onze prins 👑 en prinses 🍌 Carnaval. Alaaf!!!
Lees meer
Landelijke actiedag voor slachtoffers aarbeving
16 februari 2023
Op de landelijke actiedag is er veel geld opgehaald voor de slachtoffers van de aardbeving, zoals te lezen is in dit artikel met leerlingen van de Dubbelster! Wat zijn we trots op deze kanjers!!!
Lees meer
Fijne Valentijnsdag
14 februari 2023
Fijne Valentijnsdag! ?? Op de Dubbelster besteden we aandacht aan diverse culturele feestdagen door het jaar heen. Vandaag op Valentijnsdag extra aandacht voor de liefde en aardig zijn voor elkaar 🥰
Lees meer
Kunstweken
14 februari 2023
In onze Kunstweken werkt de onderbouw over Mondriaan. In de klas zijn er diverse oefeningen en activiteiten waar zij druk mee aan het werk zijn, maar zeker als je in Amersfoort woont, moet je toch echt naar het Mondriaanhuis!
Lees meer
Thema Agent en Boef
02 februari 2023
In de onderbouw staat het verhaal van Agent en Boef centraal. In de themahoek is een politiebureau mét gevangenis en er worden diverse kunstwerken gemaakt. Als de wijkagent op bezoek is in de school, dan is het natuurlijk geweldig dat zij tijd vrijmaakt om alles te vertellen over de politie!
Lees meer
Letterfeest!
31 januari 2023
Als leerlingen uit groep 3 alle letters hebben geleerd, is het tijd voor een letterfeest! Met het leren lezen gaat er namelijk een wereld voor je open en dat mag gevierd worden.🥳
Lees meer
Sinterklaas is aangekomen!
05 december 2022
Sinterklaas is aangekomen op de Dubbelster! Overal hebben de kinderen gezocht en toen stond hij “gewoon” op het dak. De groepen worden vereerd met een bezoek en de kinderen vanaf groep 5 kunnen eindelijk hun surprise uitpakken... Wat een knutseltalent!!
Lees meer
Gevulde schoenen en rommel in school
29 november 2022
Die Pieten toch…Gevulde schoenen en rommel in school 🎁 Gelukkig zijn onze leerlingen uit de onderbouw veel beter in het precisie-strooien! Ze maken hun eigen letter van pepernoten, daar kunnen die Pieten nog wat van leren!
Lees meer
Pagina 1 van 11Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste   

Inschrijven

Geef hieronder uw gegevens op om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.
De Dubbelster, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

OBS De Dubbelster
Weergang 2
3823 BV  AMERSFOORT
Telefoon 033 - 4563757


Plan route

Volg ons

Wij zijn actief op Facebook en Instagram. Hier posten we regelmatig berichten over de activiteiten op school. 

Stichting

OBS de Dubbelster  is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl 


Lees verder