Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Binnenkijken in de basisschool
02 maart 2023
Op vrijdag 10 maart van 9.00 tot 12.00 uur houden Amersfoortse basisscholen open dag! Komt u ook een kijkje nemen op de Dubbelster?!
#dubbelster #dubbelster #samen #ontdekken #ontwikkelen #vertrouwen #opendag #basisschool #kijkjenemen #kijkjenemenindeklas #kijkjenemenopschool
Lees meer
Carnaval
20 februari 2023
Op deze carnavalsmaandag een kleine impressie van de festiviteiten van onze carnavalsviering. In polonaise met onze prins 👑 en prinses 🍌 Carnaval. Alaaf!!!
Lees meer
Landelijke actiedag voor slachtoffers aarbeving
16 februari 2023
Op de landelijke actiedag is er veel geld opgehaald voor de slachtoffers van de aardbeving, zoals te lezen is in dit artikel met leerlingen van de Dubbelster! Wat zijn we trots op deze kanjers!!!
Lees meer
Fijne Valentijnsdag
14 februari 2023
Fijne Valentijnsdag! ?? Op de Dubbelster besteden we aandacht aan diverse culturele feestdagen door het jaar heen. Vandaag op Valentijnsdag extra aandacht voor de liefde en aardig zijn voor elkaar 🥰
Lees meer
Kunstweken
14 februari 2023
In onze Kunstweken werkt de onderbouw over Mondriaan. In de klas zijn er diverse oefeningen en activiteiten waar zij druk mee aan het werk zijn, maar zeker als je in Amersfoort woont, moet je toch echt naar het Mondriaanhuis!
Lees meer
Thema Agent en Boef
02 februari 2023
In de onderbouw staat het verhaal van Agent en Boef centraal. In de themahoek is een politiebureau mét gevangenis en er worden diverse kunstwerken gemaakt. Als de wijkagent op bezoek is in de school, dan is het natuurlijk geweldig dat zij tijd vrijmaakt om alles te vertellen over de politie!
Lees meer
Letterfeest!
31 januari 2023
Als leerlingen uit groep 3 alle letters hebben geleerd, is het tijd voor een letterfeest! Met het leren lezen gaat er namelijk een wereld voor je open en dat mag gevierd worden.🥳
Lees meer
Sinterklaas is aangekomen!
05 december 2022
Sinterklaas is aangekomen op de Dubbelster! Overal hebben de kinderen gezocht en toen stond hij “gewoon” op het dak. De groepen worden vereerd met een bezoek en de kinderen vanaf groep 5 kunnen eindelijk hun surprise uitpakken... Wat een knutseltalent!!
Lees meer
Gevulde schoenen en rommel in school
29 november 2022
Die Pieten toch…Gevulde schoenen en rommel in school 🎁 Gelukkig zijn onze leerlingen uit de onderbouw veel beter in het precisie-strooien! Ze maken hun eigen letter van pepernoten, daar kunnen die Pieten nog wat van leren!
Lees meer
Veilig in het verkeer
10 november 2022
Veilig handelen in het verkeer hoort ook bij ons aanbod. Groep 7 en 8 kregen een gastles over de dode hoek van vrachtwagens. Waar kun je het meest zichtbaar fietsen en lopen?
Lees meer
Afsluiting Kinderboekenweek
03 november 2022
Voor de vakantie, ter afsluiting van de Kinderboekenweek, mochten alle kinderen genieten van de voorgelezen verhalen van de voorlees-kandidaten. 📚
Lees meer
Maatjes-lezen
19 oktober 2022
Op de Dubbelster heb je altijd een “maatje”: een leerling van 4 jaar jonger of ouder waarmee je activiteiten doet in het schooljaar. Tijdens de Kinderboekenweek is dit het maatjes-lezen, elkaar voorlezen uit je favoriete boek 📕 📚 Leesplezier voor groot en klein!
Lees meer
Winnaar World Clean Up day
15 september 2022
Voor de tweede keer op rij wint De Dubbelster de Afvalwisselbeker. Zie onderstaand artikel in de krant DeStadAmersfoort.nl.
Lees meer
World Clean Up day
14 september 2022
World Clean Up day is in Kattenbroek gestart met een optreden van de Verrukkelijke Vuilnismannen, een toespraak van wethouder en daarna gingen de kinderen op Afvalsafari in de wijk om zwerfafval te verzamelen.
Lees meer
Team portretten
13 september 2022
Welkom op de Dubbelster! Bij de ingangen hangen de portretten van onze medewerkers, zo weet iedereen wie wie is.
Lees meer
Pagina 1 van 10Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste   

Inschrijven

Geef hieronder uw gegevens op om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.
De Dubbelster, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

OBS De Dubbelster
Weergang 2
3823 BV  AMERSFOORT
Telefoon 033 - 4563757


Plan route

Volg ons

Wij zijn actief op Facebook en Instagram. Hier posten we regelmatig berichten over de activiteiten op school. 

Stichting

OBS de Dubbelster  is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl 


Lees verder