Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Sinterklaas
17 november 2021
Sinterklaas is in het land en duidelijk ook vertegenwoordigd in onze school. Mede dankzij hulpouders is de school schitterend versierd om echt in de stemming te komen. Wat is het genieten om in zo’n sfeervolle omgeving te kunnen werken en leren!
Lees meer
Excursies & Leskisten CNME
16 november 2021
Gedurende het schooljaar ondernemen we excursies naar of hebben we leskisten van het Centrum voor Natuur en Milieu (CNME).
Zo is groep 7/8 naar het Groene Huis geweest voor het escapehuis 'Doe maar duurzaam'.
Lees meer
Mediawijsheid
11 november 2021
In deze week van de mediawijsheid wordt er op verschillende manieren aandacht besteed aan het goed om leren gaan met de digitale wereld.
Lees meer
Schoolontbijt 2021
08 november 2021
Een goed ontbijt is een belangrijk begin van de dag, van elke dag! 🍞🥐🥖🥝🍌🍏🥛 Afgelopen week was de 19e editie van het Nationaal Schoolontbijt.
Lees meer
Huidskleur tekenen
03 november 2021
Huidskleur tekenen, welk potlood gebruik je daarvoor? Voorheen werd daar, zonder over na te denken, een soort zalmroze voor gebruikt. Maar wie heeft eigenlijk die huidskleur?
Lees meer
Herfst
29 oktober 2021
"Herfst, herfst, wat heb je te koop? Duizend kilo bladeren op een hoop!"
Buiten genieten we van de zonnestralen en we halen ook de herfst de school in🍁, want herfst: wat ben je mooi!
Lees meer
Kinderboekenweek 2021
15 oktober 2021
Kinderboekenweek 2021! Op de Dubbelster stimuleren wij het lezen, vooral tijdens de Kinderboekenweek. Lezen is niet alleen belangrijk, maar ook leuk: de enige manier om op 2 plekken tegelijk te kunnen zijn… 📕 📚
Lees meer
Eerste LAT-vergadering
12 oktober 2021
De eerste vergadering van het LAT (leerling advies team) was gevuld met afspraken maken en het delen van de plannen voor dit schooljaar. Er zijn plannen genoeg: welke zijn te realiseren en hoe wil je dit aanpakken? Volgende vergadering praten we hier natuurlijk verder over.
Lees meer
Prinsjesdag
07 oktober 2021
Elk jaar is Prinsjesdag het startsein voor democratische lessen op de Dubbelster. Kinderen van groep 5 tot en met 8 kunnen zich verkiesbaar stellen voor het leerling advies team (LAT). Hiervoor maken zij verkiezingsprogramma’s die zij aan de andere leerlingen presenteren.
Lees meer
OPEN DAG - woe. 6 oktober 9-17 uur
15 september 2021
De Amersfoortse scholen houden op woensdag 6 oktober open dagen. U bent van harte welkom op woensdag 6 oktober tussen 09.00 - 17.00 uur. Kom gezellig langs om een kijkje te nemen bij ons op de Dubbelster!
Lees meer
Podcast Jeugdjournaal
11 september 2021
De podcast van Jeugdjournaal, opgenomen met leerlingen van onze school is te luisteren door te klikken op de afbeelding. In deze aflevering van de Jeugdjournaal-Podcast zoeken Malou van der Starre en Bart Tuinman uit hoe het zit met ontsnappingen uit de dierentuin.
Lees meer
Dubbelster 45 jaar!
01 september 2021
Een goed begin van het nieuwe schooljaar, onze nieuwe manier van werken en het 45-jarig bestaan (waarvan 30 jaar op deze locatie) hebben wij gevierd met een Wereld(s)feest van de De Klankenkaravaan.
Lees meer
Nieuw schooljaar!
30 augustus 2021
Wij zijn klaar voor het nieuwe schooljaar!
Lees meer
Musical groep 8
14 juli 2021
Een spetterend optreden (musical Expeditie Beachclub) en vandaag uitgezwaaid door alle leerlingen van de hele school. We hebben goed afscheid kunnen nemen van groep 8 en we wensen hen een mooi vervolg op het voortgezet onderwijs!
Lees meer
Themalessen CNME
23 maart 2021
Onze school is vlakbij landgoed Schothorst en het CNME. Hier kunnen we gelukkig weer terecht voor themalessen!
Lees meer
Pagina 1 van 6Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  Volgende   Laatste   

Inschrijven

Geef hieronder uw gegevens op om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.
De Dubbelster, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

OBS De Dubbelster
Weergang 2
3823 BV  AMERSFOORT
Telefoon 033 - 4563757


Plan route

Volg ons

Wij zijn actief op Facebook, Instagram en Twitter. Hier posten we regelmatig berichten over de activiteiten op school. 


Stichting

OBS de Dubbelster  is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl 


Lees verder