Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Fantastische prestatie Sponsorloop!
18 mei 2022
Tellen, tellen, tellen: Het lijkt wel een rekenles met echt geld! 💰 💶 Het LAT (Leerling Advies Team) heeft het opgehaalde sponsorgeld verzameld en geteld. Er druppelen nog enkele bijdragen binnen..
Lees meer
Help ons een ANWB Verkeersplein winnen
09 mei 2022
Help ons een ANWB Verkeersplein winnen! We willen onze kinderen in een veilig omgeving ervaring laten opdoen met verschillende verkeerssituaties. Help jij ons mee dit verkeersplein te winnen? Stem vóór 25 mei op ons.
Lees meer
BHV
08 april 2022
Veiligheid is de belangrijkste voorwaarde om te kunnen leren. Dat komt tot uiting in de sfeer en het leerklimaat maar ook in een veilige omgeving. Het team van de Dubbelster is daarom BHV getraind en we houden ook regelmatig een ontruimingsoefening. De school was binnen 1 minuut ontruimd!
Lees meer
Themaweken ICT & Techniek - 3D printer
06 april 2022
Op de Dubbelster leren onze leerlingen van groep (7)/8 ontwerpen maken voor de 3D printer tijdens onze themaweken ICT&techniek.
Lees meer
Start Ramadan
01 april 2022
De Dubbelster viert verschillende internationale feestdagen door het jaar heen. Deze week vierden we het begin van de ramadan (omdat het einde, met het Suikerfeest, in de meivakantie valt) met een feestelijke lunch.
Lees meer
Week van het Openbaar Onderwijs
31 maart 2022
Deze week is de week van het Openbaar Onderwijs: waar verhalen samen komen. Jan Terlouw vertelt over de waarden van het Openbaar Onderwijs, die ook op de Dubbelster actief worden uitgedragen.
Lees meer
Themaweken ICT
30 maart 2022
T is for Tech: in onze themaweken ICT en techniek komen er wekelijks docenten van VMBOschool het Element om technieklessen te geven in groep 6 en 7.
Lees meer
Extra inzet rekenen.
25 maart 2022
Op de Dubbelster zetten we dit jaar extra in op rekenen.
Automatiseren is een belangrijke rekenvaardigheid om vlot en gemakkelijk verder te kunnen rekenen. Om hier extra aandacht aan te besteden, gebruiken we onder andere het programma Rekensprint.
Lees meer
Typeles groep 7
23 maart 2022
Groep 7 krijgt op de Dubbelster typelessen zodat zij ontspannen met 10 vingers blind leren typen. Een vaardigheid waar zij hun leven lang profijt van zullen hebben. De typelessen worden gedurende 12 weken gegeven door TypeApp.
Lees meer
LAT in actie!
22 maart 2022
Onze leerlingen advies team heeft weer vergaderd. De leerlingen hebben op de afgelopen open dag met veel plezier en enthousiasme nieuwe ouders rondgeleid, vandaag konden ze weer in gesprek over hun plannen.
Lees meer
The journey starts here!
22 maart 2022
OBS de Dubbelster: the journey starts here! We zijn klein en eigenwijs en hebben het lef om het anders te doen in het belang van onze leerlingen! Deze video krijgt een update, dus hou onze website (link in bio) en socials in de gaten!
Lees meer
Stemmen
16 maart 2022
Je stem uitbrengen is een democratisch recht! En hoe kun je als school beter de democratie vieren door een stembureau te huisvesten en zo de leerlingen ook te laten zien hoe het stemmen in zijn werk gaat!?
Lees meer
Letterfeest!
14 maart 2022
Groep 3 heeft alle letters geleerd en deze prestatie wordt op de Dubbelster gevierd met een letterfeest! Een speurtocht door de school, een letterbingo (met letterkoekjes), een feestmuts, een letterdiploma en een erehaag met alle andere leerlingen: groep 3 heeft ervan genoten!
Lees meer
Hulp voor Oekraïne
10 maart 2022
De Dubbelster brengt mooie initiatieven graag onder de aandacht: alleen vandaag nog, tot 18 uur, kan een bijdrage ingeleverd worden aan de Markenhaven 15 in Vathorst.
Lees meer
Top 3 Nationale Voorleeswedstrijd
28 februari 2022
Lezen is goed en lezen is leuk! We besteden op de Dubbelster veel aandacht aan lezen en voorlezen, we hopen dat er thuis ook veel (voor)gelezen wordt. 📖 📚
Lees meer
Pagina 1 van 9Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  Volgende   Laatste   

Inschrijven

Geef hieronder uw gegevens op om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.
De Dubbelster, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

OBS De Dubbelster
Weergang 2
3823 BV  AMERSFOORT
Telefoon 033 - 4563757


Plan route

Volg ons

Wij zijn actief op Facebook en Instagram. Hier posten we regelmatig berichten over de activiteiten op school. 

Stichting

OBS de Dubbelster  is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl 


Lees verder