Algemeen

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Themaweken Natuur en Milieu
24 januari 2022
In onze themaweken Natuur en Milieu hebben we leskisten in de groep. In de middenbouw hebben we de leskist “Braakballen” van het Centrum voor Natuur en Milieu Educatie (CNME).
Lees meer
LAT vergadering
18 januari 2022
Het LAT (leerling advies team) heeft weer vergaderd. Niet helemaal volledig (want 2 leden zitten in quarantaine) en met afstand (want ze komen uit verschillende groepen), maar met genoeg ideeën om de school (en daar omheen) beter en mooier te maken.
Lees meer
Wij zoeken een nieuwe collega!
12 januari 2022
Wij zoeken een nieuwe collega!
Kent u of bent u diegene die interesse heeft in een baan op de leukste school van Amersfoort? Neem contact op! Obs de Dubbelster staat voor Samen, Vertrouwen, Ontwikkelen en Ontdekken. We werken volgens de principes van unitonderwijs.
Lees meer
Dubbelster wenst u een goed 2022
11 januari 2022
Het team van de Dubbelster wenst iedereen een heel leerzaam, gezellig, optimistisch (want positief is nu zo’n dubbel woord), enthousiast, verrijkend, interessant en natuurlijk vooral gezond 2????2??2?? toe!
Lees meer
Afsluiting 2021 - Fijne Feestdagen!
17 december 2021
Wat hebben we nog kunnen genieten van een gezellige Kerstborrel🎄 en een fijne afsluiting van 2021 voor de schoolsluiting! Fijn om dit met en voor de kinderen te kunnen doen.
Lees meer
Kerststukjes voor ouderen
15 december 2021
Leerlingen van de Dubbelster maken kerststukjes voor ouderen.
Lees meer
3FM Serious request
14 december 2021
3 FM Serious Request in Amersfoort! In de week voor kerst zal het Glazen Huis naar Amersfoort komen. Groep 7-8 had een gastles, via Teams, van Colette van het WNF.
Lees meer
Kerst op school
14 december 2021
Kerst op school! 🎄
Dat betekent natuurlijk de Kerstboom versieren, maar wist u dat onze leerlingen ook heerlijk kunnen dineren in ons restaurant? Ook op het Digibord zijn er opdrachten in Kerstsfeer en natuurlijk de Engelse lessen bevatten de Christmas vocabulairy.
Lees meer
Extra Kerstvakantie?
14 december 2021
Krijgen we een extra week Kerstvakantie? Welk bericht komt er uit de persconferentie vanavond? Het houdt de gemoederen bezig.
Het LAT (ons leerlingen advies team) heeft -op veilige afstand, want de leerlingen komen uit 2 verschillende groepen- tijdens de vergadering hier ook over gesproken.
Lees meer
Kerstmis in school
13 december 2021
Kerstmis in school!
Deze sfeervolle tijd leent zich ook uitstekend voor diverse activiteiten in de groepen. Met LEGO en K’nex wordt het hele jaar door gebouwd, maar in deze tijd krijgen de kinderen gerichte Kerst opdrachten🎄
Lees meer
Paarsevrijdag
10 december 2021
Jezelf zijn is een feestje, en een feestje moet je vieren! Daarom kleuren we op Paarse Vrijdag paars. Door mee te doen aan Paarse Vrijdag, laten we zien dat iedereen zichzelf kan zijn en niemand gepest of uitgesloten mag worden om wie die is of op wie die verliefd wordt.
Lees meer
Vol verwachtging klopt ons hart...
03 december 2021
Vol verwachting klopt ons hart…
Het wachten werd beloond, Sinterklaas kwam met Pieten op school!!!
Wat een feest en gezelligheid. De Dubbelster wenst iedereen een heel fijn, gezellig en gezond Sinterklaas weekend!
Lees meer
Dubbelster in het Jeugdjournaal
23 november 2021
Vanavond allemaal het NOS Jeugdjournaal kijken, want in groep 7/8 is een item (over de Corona maatregelen) opgenomen!
Lees meer
Werken met thema's
22 november 2021
Door het jaar heen werken we aan verschillende thema’s, maar Sinterklaas is (natuurlijk) een jaarlijks thema. In de verschillende groepen worden de lessen aangepast aan het thema.
Lees meer
Sinterklaastijd
20 november 2021
Tijdens deze gezellige Sinterklaastijd doen we diverse sfeervolle activiteiten. Een Dubbelster traditie is het speculaas versieren! De maatjes (kinderen zijn gekoppeld aan een maatje uit een andere klas van 4 jaar ouder) versierden samen hun speculaasjes.
Samenwerken en later lekker smikkelen!
Lees meer
Pagina 5 van 11Eerste   Vorige   1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste   

Inschrijven

Geef hieronder uw gegevens op om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.
De Dubbelster, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

OBS De Dubbelster
Weergang 2
3823 BV  AMERSFOORT
Telefoon 033 - 4563757


Plan route

Volg ons

Wij zijn actief op Facebook en Instagram. Hier posten we regelmatig berichten over de activiteiten op school. 

Stichting

OBS de Dubbelster  is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl 


Lees verder