Buitenschoolse opvang (BSO)


De buitenschoolse opvang op De Dubbelster wordt verzorgd door Ska Kinderopvang.

De Ridderzaal

Ligging

In het gebouw van obs de Dubbelster, vindt u BSO de Ridderzaal.
Obs de Dubbelster vindt u in Kattenbroek, tussen de Laan der Hoven en het Schothorsterpark. Winkelcentrum Emiclaer en het dorp Hoogland zijn op loopafstand. Kom kijken op deze vestiging, meld uw kind direct aan, bel 033-4701303 of bekijk de website van www.ska.nl voor meer informatie!

Onze plek

De Ridderzaal heeft een gezellige eigen ruimte in obs de Dubbelster. We kunnen gebruik maken van de gymzaal en hebben ook het schoolplein en een deel van de hal van de basisschool tot onze beschikking.

Wat zullen we gaan doen?

Als de kinderen uit school zijn, eten en drinken we wat en ondertussen overleggen we met de kinderen over wat ze willen doen. Spelen, knutselen, of meedoen aan één van de activiteiten die we organiseren. Lekker luieren of strips lezen op de bank mag natuurlijk ook!

Buitenspelen!

De kinderen kunnen zich lekker uitleven op het ruime en aantrekkelijke buurtplein. Wij gaan er vaak op uit met de kinderen. Er zijn veel leuke speelplekken in de buurt: het Schothorsterbos en grote grasveld dat daar aan grenst, speeltuin OKEE, de skatebaan en het voetbalveldje in het park tussen Kattenbroek en Hoogland.
De Dubbelster, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

OBS De Dubbelster
Weergang 2
3823 BV  AMERSFOORT
Telefoon 033 - 4563757


Plan route

Volg ons

Wij zijn actief op Facebook en Instagram. Hier posten we regelmatig berichten over de activiteiten op school. 

Stichting

OBS de Dubbelster  is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl 


Lees verder