Algemeen

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Gevulde schoenen en rommel in school
29 november 2022
Die Pieten toch…Gevulde schoenen en rommel in school 🎁 Gelukkig zijn onze leerlingen uit de onderbouw veel beter in het precisie-strooien! Ze maken hun eigen letter van pepernoten, daar kunnen die Pieten nog wat van leren!
Lees meer
Maatjes-lezen
19 oktober 2022
Op de Dubbelster heb je altijd een “maatje”: een leerling van 4 jaar jonger of ouder waarmee je activiteiten doet in het schooljaar. Tijdens de Kinderboekenweek is dit het maatjes-lezen, elkaar voorlezen uit je favoriete boek 📕 📚 Leesplezier voor groot en klein!
Lees meer
Winnaar World Clean Up day
15 september 2022
Voor de tweede keer op rij wint De Dubbelster de Afvalwisselbeker. Zie onderstaand artikel in de krant DeStadAmersfoort.nl.
Lees meer
World Clean Up day
14 september 2022
World Clean Up day is in Kattenbroek gestart met een optreden van de Verrukkelijke Vuilnismannen, een toespraak van wethouder en daarna gingen de kinderen op Afvalsafari in de wijk om zwerfafval te verzamelen.
Lees meer
Team portretten
13 september 2022
Welkom op de Dubbelster! Bij de ingangen hangen de portretten van onze medewerkers, zo weet iedereen wie wie is.
Lees meer
Letter- en cijferwinkel
06 september 2022
In onze onderbouw zijn een letter- en cijferwinkeltje te vinden. De leerlingen van groep 3 leren nu “écht” lezen en rekenen en de leerlingen van groep 1 en 2 zijn bezig met het voorbereidend lezen en rekenen.
Lees meer
De Gouden Weken
01 september 2022
🌟De Gouden Weken. 🌟 Zo noemen we de eerste periode van het schooljaar: dan worden alle regels en routines aangeleerd en ingeslepen, er is veel aandacht voor groepsvorming door diverse activiteiten en we verdiepen ons in onszelf en elkaar.
Lees meer
Kom kennismaken met de Dubbelster!
31 augustus 2022
Kom kennismaken met de Dubbelster! The journey starts here: De school die het lef heeft om eigenwijze keuzes te maken in het belang van de ontwikkeling van het kind. Wij werken vanuit de kernwaarden Ontdekken, Ontwikkelen, Vertrouwen & Samen en werken vanuit de principes van het unitonderwijs.
Lees meer
Onze kanjers in actie!
25 augustus 2022
Onze kanjers in actie, zowel leerlingen als leerkrachten. We zijn blij met onze nieuwe aanwinsten: een aantal nieuwe leerlingen in groep 1, 2, 4, 5 en 8 en onze leerkrachten Suzanne (bovenbouw) en Alice (middenbouw)! We wensen iedereen een heel goed schooljaar toe!
Lees meer
Start nieuwe schooljaar!
18 augustus 2022
We zijn de hele week druk geweest met voorbereidingen om alles klaar te maken voor het nieuwe schooljaar… 🧩🎨🪑📓📔📙📚📒📆??🧮📝??📖💻 Tot maandag! We hebben er zin in! ????
Lees meer
Groep 8 sluit af!
06 juli 2022
Een spetterende eindmusical (het J8seizoen), een blijvende herinnering door het mozaïek op het plein en vandaag door de hele school uitgezwaaid: groep 8 vervolgt hun ”journey” en heeft hun basisschooltijd definitief afgesloten.
Lees meer
Eindfeest en Keti Koti
01 juli 2022
Wat een geweldig eindfeest / Keti Koti viering! Heel Dubbelster Bakt, dat heeft het LAT geweten: wel 15 taarten om te beoordelen op smaak en originaliteit 🎂 Niet alleen zij, maar de hele school heeft ontzettend gesmuld van alle heerlijke taarten en al het andere lekkers.
Lees meer
Laatste LAT vergadering
28 juni 2022
De laatste LAT (leerling advies team) vergadering van het jaar (met een klein cadeautje 🎁).
Lees meer
Gastles Traffic Skills
23 juni 2022
Verkeersveiligheid: mobiel in je hand, fiets aan de kant.
Groep 6 en 7 heeft een gastles gehad van Max & Tony van Traffic Skills over telefoon gebruik in het verkeer.
Lees meer
Leskisten
01 juni 2022
Op de Dubbelster werken we door het jaar heen met verschillende leskisten of maken we uitstapjes naar het Centrum voor Natuur en Milieu bij landgoed Schothorst, wat natuurlijk op loopafstand van de school is.
Lees meer
Pagina 1 van 10Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste   

Inschrijven

Geef hieronder uw gegevens op om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.
De Dubbelster, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

OBS De Dubbelster
Weergang 2
3823 BV  AMERSFOORT
Telefoon 033 - 4563757


Plan route

Volg ons

Wij zijn actief op Facebook en Instagram. Hier posten we regelmatig berichten over de activiteiten op school. 

Stichting

OBS de Dubbelster  is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl 


Lees verder